top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN: Motorbike-events

Imbrotex sprl

Rue des Prés, 14 - 1390 Grez-Doiceau

BTW be0894668018

info@motorbike-events.be

 

1. Boeking

 

Een inschrijving is geldig voor 1 persoon en 1 motor.

Om een ​​inschrijving geldig te laten zijn, dient de betaling online te gebeuren via onze website of via overschrijving. In geval van betaling via overschrijving, dient deze ons binnen 5 dagen na uw inschrijving en 48 uur voor aanvang van het evenement te bereiken. Elke factuuraanvraag moet ons bereiken via e-mail op het volgende adres info@motorbike-events.be . Facturen worden achteraf en binnen een termijn van maximaal 20 dagen gepubliceerd.

 

2. Voorwaarden voor deelname

 

Piloten:

 • 18 jaar oud zijn

 • indien minderjarig - ondertekende ouderlijke machtiging

 • aansprakelijkheidsverzekering is inbegrepen in ons aanbod

 • het circuit van Mettet biedt een individuele ongevallenverzekering - prijs 17,00 euro incl. belastingen / dag

 • Elke bestuurder moet een verklaring van afstand van beroep ondertekenen

Daarnaast moet u er meer over weten.

 

Pilootuitrusting:

 • Een compleet leren pak (de twee stukken verbonden met een ritssluiting worden ook geaccepteerd)

 • Een integraalhelm (modulaire helmen worden geaccepteerd)

 • Hoge laarzen

 • Leren handschoenen

 • Rugbescherming is verplicht

Bestuurders met onvoldoende bescherming wordt de toegang tot de baan geweigerd.

 

Motor: (start motorbaan)

 

 • sport- en wegmodellen worden geaccepteerd

 • de motorfiets moet in perfecte staat verkeren (rem, olie en ophanging, enz.)

 • stroomlijnkappen moeten goed worden vastgezet

 • de spiegels en de kentekenplaathouder moeten worden verwijderd

 • De koplampen moeten worden bedekt met zelfklevend canvas

 • Originele uitlaat sterk aanbevolen (Db Killer verplicht)

 

 

3. Annuleringsvoorwaarden

 

Elke annulering meer dan 30 dagen voor de datum van het evenement wordt geaccepteerd. Annulering dient per e-mail te worden gestuurd naar het volgende adres info@motorbike-events.be . Een tegoedbon met een waarde gelijk aan de gereserveerde dag wordt per e-mail verzonden. Er vindt geen restitutie plaats.

Elke annulering minder dan 30 dagen voor het evenement wordt niet geaccepteerd. De klant kan zijn stoel doorverkopen aan een andere piloot. U dient de verkoop aan ons door te geven via e-mail info@motorbike-vents.be. De volgende gegevens moeten naar ons worden gestuurd: datum van het evenement - naam en voornaam van de verkoper - naam en voornaam van de koper.

 

4. Overmacht

 

Indien door overmacht (slecht weer, incident op het circuit of onverwacht) één, meerdere of alle sessies van het evenement zouden worden geannuleerd, verbindt de deelnemer zich ertoe geen schadevergoeding of terugbetaling te eisen.

 

5. Samenstelling groepen (niveau)

 

Elke piloot kiest bij inschrijving een groep (niveau). De organisator kan de samenstelling van de groepen op elk moment wijzigen.

Als een piloot niet genoeg informatie over zijn niveau kan geven, wordt hij in de beginnersgroep geplaatst.

De groepen worden opnieuw samengesteld tijdens de lunchpauze, elke piloot moet deze wijzigingen respecteren op straffe van weigering van de toegang tot het circuit.

 

6. Geluidslimiet

 

De deelnemer verbindt zich ertoe de geluidslimietnormen opgelegd door het circuit te respecteren. De originele uitlaat is vereist, anders moet deze zijn uitgerust met een "dB-killer". De geluidsnormen staan ​​vermeld op de circuitsites. ( https://www.circuit-mettet.be/ ,

De limieten van 94dB in statisch en 101dB in dynamisch zijn algemeen van toepassing.

Volledige stilte van de motor moet in acht worden genomen vóór 9 uur, van 13 uur tot 14 uur en na 18 uur, ook in de paddock.

 

7. Beveiliging

 

Toegang tot de paddock is voorbehouden aan deelnemers en hun begeleiders.

De organisator kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor ongevallen waarvan gebruikers (piloten of begeleiders) het slachtoffer kunnen zijn, zowel qua lichaam als qua materiaal. Hij is niet verantwoordelijk voor diefstallen of geschillen tussen gebruikers binnen het circuit, circuit, pitlane, paddock, parking, kantoor, enz.

Het is verboden om alcohol of drugs mee te nemen en / of te consumeren. Het niet naleven kan tot uitsluiting leiden.

De organisator behoudt zich het recht voor om de voortgang van deelnemers op elk moment om veiligheidsredenen te onderbreken.

Alleen fotografen met een geldige perskaart mogen rond het circuit circuleren. Zij zullen bij aankomst een verklaring van afstand van verhaal moeten ondertekenen. Ze moeten een fluorescerende kazuifel dragen.

 

8. Schade

 

Elke schade veroorzaakt door een deelnemer of door zijn metgezellen binnen het circuit - zowel wat betreft de omheining, de infrastructuur als het circuit en zijn toebehoren - valt onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer.

 

9. Betrokkenheid en verklaring

 

Elke deelnemer verbindt zich ertoe:

 • Respecteer de interne regels van het circuit

 • Respecteer de bevelen van de maarschalken

 • Respecteer de vlagregels

 • Neem deel aan briefings voor de eerste sessie

 • om de afstand van verhaal in te vullen en te ondertekenen.

 

Elke deelnemer verklaart:

 

 • verklaart te weten dat tijdens de evenementen alleen een verpleegpost met 2 verpleegsters, een ambulance en een dokter bereikbaar zal zijn.

 • verklaart over de fysieke vaardigheden te beschikken om op circuit te rijden.

 • verklaart dat ik me registreer met volledige kennis van de risico's.

 

 

10. Beëdigde verklaring

 

Door deze algemene verkoopvoorwaarden te aanvaarden, ontsla ik de organisator Motorbike-Events van elke strafrechtelijke of burgerlijke aansprakelijkheid in geval van lichamelijk letsel of materieel ongeval dat zich tijdens de evenementen zou kunnen voordoen. In geval van betwisting zijn uitsluitend de rechtbanken van Nijvel bevoegd.

 

Door deze algemene verkoopvoorwaarden te aanvaarden, aanvaard ik de risico's die inherent zijn aan het besturen van een motorfiets of auto op het circuit zonder actie te kunnen ondernemen tegen de organisator van het evenement, of ik nu door mijzelf of door een andere persoon op het circuit ben geblesseerd. track (seingever, fotograaf, maarschalk, stagiair, servicepersoneel of anders).

bottom of page